Konsultë fillestare
individuale

Dëshironi të dini se çfarë mund të bëjmë për ju?
Dhe sa kushton kjo?

Ne ju ofrojmë një konsultë fillestare prej 45 minutash për CHF 100. Një avokat do të diskutojë me ju pyetjet me më shumë prioritet:

  • A mund të arrihet ndonjë gjë në rastin tim?
  • A duhet të bëj diçka menjëherë?
  • A ia vlen ta filloj këtë lojë me indemnis?
  • Çfarë kostosh mund të lindin dhe kush do t'i mbulojë ato?

Ju gjithashtu mund të sqaroni pyetje specifike gjatë kësaj konsulte fillestare, si p.sh.:

  • Keni nevojë për një raport nga eksperti ose një opinion të dytë?
  • A duhet të bëj një kallëzim penal?
  • A është e drejtë oferta e kompensimit?

Konsulta fillestare është konsultë fillestare - nuk ju lind asnjë detyrim i mëtejshëm. Sigurisht që do të ishim të lumtur t'ju shoqërojmë!